torstai 9. kesäkuuta 2016

EYELASHES ON FLEEK

Heips! Monet on kysyny multa vinkkejä, missä ottaa ripset ja tää vastaus auttaa nyt ainoastaan savonlinnalaisia, sillä laitatan ripseni savonlinnalaisella Kosmetologi Outilla. Outi on tosiaan mun ihan lemppari ripsienlaittaja ja mun ei oikeestaan tarvii ikinä kertoo Outille minkälaiset haluun, vaan Outi tuntee mun maun ja tietää minkälaiset räpsyt haluun mun silmiin. Outi on myös tosi ammattitaitoinen ja todellakin osaa laittaa ripset silleen, että jokaseen omaan menee vain yksi tupsu. 
Tupsuista puheen ollen käytän siis volyymiripsiä, jotka laitetaan tupsuina eikä yksittäisinä ripsinä. Outi osaa katsoa myös hyvin asiakkaittensa silmien mallin ja esimerkiksi mun silmiin me päätettiin, että laitetaan pitkiä ripsiä koko silmään eikä vaan kulmaan. 
Elikkäs jos ihanat ja ammattitaidolla tehdyt ripset kiinnostavat niin kannattaa pirauttaa Outille ja varata aika! Outi on tosi suosittu Savonlinnassa, joten aika kannattaa varata heti, kun mahdollista, sillä ajat on usein tosi bookattu. Outin löytää esimerkiksi facebookista: Kosmetologi Outi ! 
Terkkuja Outille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig