torstai 9. kesäkuuta 2016

GRADUATION
    Moikka! Yritän kirjoittaa lyhyesti, mutta eiköhän tästä aika pitkän storyn saa taas aikaan. Elikkäs mulla oli lakkiaiset lauantaina ja ne oli aivan super ihanat! Meillä oli ensin Savonlinnansalissa lakitustilaisuus, jonka jälkeen kemut jatkuivat kotona. Päivä oli aika viileä, mutta onneksi aurinko sentään paistoi. Mun juhlien teema oli tosiaan Merinen Ranska, ja meidän takapihaa ja terassia koristikin sailor interior - tyyliset sisustuotteet, kuten tyynyt ja lyhdyt. Joten olisi ollut tosi harmi, jos ulos terassille ei olisi päässyt istuskelemaan.
Myös tarjoilut oli aika merelliset ja saivat vivahteita Ranskan ruokakulttuurista. Meillä oli tarjolla ihania erilaisia salaatteja, kuten mozzarella-salaattia, salamisalaattia ja kesäistä kanasalaattia. Tarjolla oli myös esimerkiski lohta ja katkarapupiirasta. Leivoimme juhliin myös erilaisia tuoreita patonkeja - ranskalaisittain, ja patonkien lisäksi vieraat saivat maistella myös mun äidin pekonileipää.
 Juomana meillä oli kotitekoista mansikkamehua, jäävettä, kotikaljaa sekä viiniä. Kahvipöydässä teemana oli ranskalainen konditoriakulttuuri ja meillä ei tosiaan tarjoiltu kuin erilaisia ihania kakkupaloja, sekä pikkuleipiä. Monet ainakin kehui meidän tarjoiluja, että varmaan ihan hyvin onnistuttiin!

Juhlat oli tosiaan ihan mielettömän mukavat! Oli ihana nähdä kaikkia ja varsinkin niitä, keitä ei yleensä nää kun sen kerran vuodessa. Yllätyksiltä mun juhlissa ei myöskään vältytty - vaikka sehän ei tosin ole yllätys, kun mun suku pääsee vauhtiin! Mun suku on tosiaan kova pitämään kaiken maailman kemuja ja kovia järjestämään jos jonkinlaisia ohjelmanumeroita! Mun rakas serkku Jenni ja hänen miehensä Jaakko hyppäsivätkin meidän terassille kitara ja nuotit kädessä ja huusivat, että nyt alkaa Yllätys-show! Jenni ja Jaakko esittivät sitten kappaleen "Tyttö säteilee", jonka he omistivat mulle. Olin tosi otettu tästä ja kiitos vielä heille molemmille!
Myöhemmin illalla konsertti vielä jatkui tunnetuilla biiseillä.
Näitten musiikkiesitysten lisäksi mun rakas kummitäti Katja piti myös ihanan puheen mulle ja sen jälkeen ei tullut itkusta loppua.

 Pakko vielä tähän lopuksi sanoa, että sain ihan mielettömän ihania lahjoja!
Kaikkien astiastojen ja setelien joukosta voiton vei ehdottomasti maailman ihanin kirjan.
Sanoin noin kymmenen vuotta sitten, että kun muutan omaan kotiin, niin maailman paras ruoanlaittaja eli mun kummitäti Katja, saa luvan tehdä mulle reseptikirjan, missä on mun kaikki lempireseptit.
No semmoisen mä tosiaan sitten sain ja vielä sata kertaa hienomman.
Katja oli pyytänyt mun sukulaisilta sellaisia reseptejä, jotka he haluaisivat mun oppivan, ja kerännyt ne sit tähän kirjaan. Kirjassa oli omat aukeamat kaikille sukulaisille kuten "Herkut by Anja" ja "Kennethin erikoiset" jne. Kirjaan oli myös koottu kaikkia ihania muistoja mun elämän varrelta, elämän ohjeita ja kirje mulle.

Nyt on tosiaan juhlat juhlittu ja mun juhlissa nähtiin kyllä niin onnenkyyneleitä, kuin leveitä hymyjä, unohtamatta tietenkään abba-tanssiliikkeiä!

Kiitos kaikille ihanista juhlista ja toivottavasti nähdään taas pian!
Graduation outfit

Dress - BikBok
Heels - Zara
Jacket - Zara


SHARE:

2 kommenttia

  1. Mistä toi rekillä oleva valkoinen takki/bleiseri on ostettu?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Se on ostettu pari vuotta sitten Pariisin Zarasta! :) x

      Poista

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig