torstai 9. kesäkuuta 2016

LITTLE SUMMER SHOPPING
Moikka! Käytiin eilen mun poikaystävän kanssa Jyväskylässä, kun mulla oli pääsykokeet kauppatieteelliseen. Käytiin sitten mun pääsykokeen jälkeen kaupungilla, ennen kuin lähdettiin hurruttamaan takaisin Savonlinnaan. Pakko sanoa, että oon kyllä niin ylpeä itestäni, kun ostin vain muutaman ostoksen. ( Olen todella kova shoppailija ) Mukaani tarttui BikBokin kesäiset mustat pöksyt, lierihattu ja Anastasia Contour Kit. Löysin oikeastaan kaiken mitä tarvitsinkin. Olen pitkään etsinyt just tämmöisiä mustia pöksyjä, mutta en ole ikinä löytäny prikulleen mieluisia. Nyt kuitenkin nappasi ja sain shortsit vieläpä ale-hintaan! Lierihattu-löydöstä olen myös super innoissani, sillä rakastan lierihattuja ja vanha hattuni "meni rikki" viime syksyn Rhodoksen matkalla. Hatun kanssahan ei tosiaan pitäisi uida, ja uidessa mun lierihattuni kastuikin ja lässähti niin, ettei enää eteen nähnyt, kun lieri roikkui nenän edessä. No mut nyt uusi hattu päässä ja ens kerralla muistan, ettei sen kanssa saa lähteä pulikoimaan. Ostin myös ton contour kitin, joka mulla siis ennestäänkin oli jo omistuksessa. Käytän tosiaan aika innolla yhtä tiettyä sävyä ja se tietysti pääsi loppumaan ja Suomessa ( mun tietääkseni, sanokaa jos oon väärässä ) ei ole vaihtopaletteja tohon kittiin - joten ostin sit ihan uuden kitin. Jyväskylässä oli ihana sää, vaikkakin hieman viilee. Nyt ollaan jo kotona ja toivottavasti täälläkin aurinko suostuisi pian astumaan jo esiin! Aurinkoista viikkoa kaikille!

ShortsBikBok
Hat JC
Anastasia Contour KitKICKSSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig