perjantai 10. kesäkuuta 2016

MY MAKEUP ESSENTIALS


Hej! Ajattelin tehdä tälleen perjantain kunniaks postauksen mun lemppari meikkituotteista. Oon tosiaan kokeillut vaikka mitä tuotteita ja sävyjä ja nyt tässä vuoden sisällä oon vasta löytänyt ihan täydelliset tuotteet mun kasvoille.


1. BEAUTYBLENDER JA KICKSIN MEIKKISIVELTIMET

Tosiaan tärkeää meikkaamisessa on tietysti millä sen meikin kasvoihin levittää. Mun ihan ykköstuote meikin levitykseen on Beautyblender! Meikki levittyy ihan super tasaisesti blenderillä ja koko blenderillä saa hyvin levitettyä kasvojen isot alueet ja terävällä blenderin päällä hyvin esim. silmäkulmat. Beautyblenderin lisäksi vakiotuotteitani ovat Kicksin siveltimet, jotka ovat just sopivan pehmeet iholle!
Beautyblendereitä saa esim. Sokokselta ja Kicksin meikkisiveltimiä nimensä mukaisesti Kicksistä!
2. DIOR STAR MEIKKIVOIDE JA IRTOPUUTERI
Olen etsinyt pitkään mun iholle sopivaa meikkivoidetta ja olen löytänyt nyt ehdottoman ykkösen Diorilta. Voide levittyy ihanasti iholle ja käyttämäni 31 sävy sopii omaani tosi hyvin. Monet meikkivoitteet taittavat hieman punaiseen, mutta tämä ei! Meikkivoide maksaa noin 60 euroa ja puuteri 65 euroa.
Halvempana, mutta todella hyvänä vaihtoehtona voin suositella FitMe-sarjan tuotteita. Ne levittyvät ainakin mun kasvoihin tosi hyvin ja niistä olen löytänyt itselleni myös juuri oikeat sävyt. Käytän FitMe:en 250 ja 105 meikkivoiteita sekaisin. Ne kummatkaan eivät taita punaiseen ja sekoitan niitä aina eri suhteessa riippuen siitä, kuinka ruskea/vaalea olen sillä hetkellä.
Diorin tuotesarjaa saa ostettua esimerkiksi Sokokselta ja Stockmannilta!
3. ANASTASIA CONTOUR KIT
Tykkään kovasti hillitystä contourista ja tähän hommaan paras tuote mun mielestä on ehdottomasti Anastasia Contour Kit! Mun lempparisävyt tuotteesta ovat banana ja havana. Kitia voi ostaa esimerkiksi Kicksistä!
Anastasia Contour Kit maksaa tosiaan 65-85 euroa, riippuen vähän mistä ostaa. Halvempana vaihtoehtona voin suositella esimerkiksi Sleek MakeUPin contour-pakettia, sen hinta on noin 15 euroa ja sitä saa ostettua Sleekin nettikaupasta ( http://www.sleekmakeup.com ) ja nykyään jopa K-kaupoista! 


4. NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE
Tämän contour puuteripaletin ostin vasta vähän aikaa sitten, mutta onneksi, sillä tämä on aivan super hyvä! Puuteri levittyy hyvin niin beautyblenderillä (huom kuivalla) kuin siveltimelläkin! Itse yleensä levitän vaalean puuterin blenderillä ja tumman puuterin ja glowt:a antavat puuterit puuterihuiskalla.
Ihan sairaan hyvä contour, kannattaa ihmeessä hankkia! Nyxin tuotteita saa nykyään myös monista Suomen Sokoksista!5. GOSH BROW KIT 
Goshin kulmakarva-väripaletti on myös mun ihan vakkarituote ja lempparituote kulmien laittoon. Tykkään tosiaan mielummin laittaa kulmat siveltimellä kuin piirtää kynällä ja tähän hommaan tämä Goshin brow kit sopii kuin nenä päähän! Kitissä on kolme sävyä ja itse laitan usein kulman toiseen päähän vaaleampaa ja tummempaa siipipäähän. Levitän värin Goshin kulmasiveltimellä.
Goshin tuotteita voit ostaa esimerkiksi Sokokselta!6. HM MATTE LIP COLOUR
Vaikka pysynkin aina uskollisena Macin ja Goshin huulipunille ovat nyt myös Hm uudet mattehuulipunat ansainneet paikkansa mun meikkilaukussa. Rakastan tosiaan vahvapigmenttisiä huulipunia ja Hm:ltä niitä nykyään saa. Hm tarjoaa tosiaan nykyään kevyitä, hentopigmenttisiä, pigmenttisiä ja vahva pigmenttisiä huulipunia ( jos oikein muistan ) ja itse olen ainakin aivan rakastunutut näihin vahvapigmenttisiin huulipuniin - etenkin vielä ruskean ja beigen sävyisiin!SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig