lauantai 18. kesäkuuta 2016

ROSE LOVE
Moikka! 
Oli ihan pakko napata muutama kuva mun tämän päivän ruusuostoksista tännekin. Nämä pinkit ruusut ovat vaan niin nättejä! Kävin tosiaan tänään kaupungilla ja minkäs sille mahtaa, kun täydellinen kimppu tulee vastaan - pakkohan se on ostaa! Oon kyllä oikeasti ihan liiankin himoshoppaaja kukkien - etenkin ruusujen - suhteen. En tiedä, mutta rakastan vaan sitä, kun kotona on kukkia pöydällä, ne piristää päivää ihmeellisesti! 
Joka paikassa puhutaan elämän pienistä iloista, niin nämä kukat ovat mulle kyllä yksi semmoinen elämän pieni ilo. Oon aina ihan innosta sekaisin, kun pääsen johonkin ihanaan kukkakauppaan tai nään jonkun myymälän kimppuja tien vieressä esillä.  Mun vanhemmat ovat varmaan aavistaneet jo mun syntymästä lähtien tän kukkahulluuden, kun ovat antaneet mulle nimen Roosa - sehän tulee sanasta ruusu! 
No mutta hei, ihanaa loppu viikkoa kaikille! Mä lähden kastelemaan mun kukkasia!SHARE:

7 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ketä julkisuuden henkilöitä ihailet? Miksi? Mikä on unelma ammattisi? Entä unelma autosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmhh vaikea kysymys, mutta ihailen esimerkiksi Adelea! Hän on upea ja lahjakas laulaja ja hänen ei tarvitse käyttää minihametta ja herupaitaa ollakseen suosittu, hänelle riittää, että hän saa olla oma itsensä ja olla lavalla esimerkiksi villasukat jalassa. Ja tietysti hänhän on aivan älyttömän lahjakas siinä, mitä tekee. Arvostan.

   Opiskelen nyt muoti-businesstä ja seuraavaksi aion jatkaa yliopistoon opiskelemaan johtamista ja taloutta, joten jos saisin yhdistettyä nämä kaksi yhdeksi ammatiksi, niin se olisi varmaankin semmoinen unelma-ammatti. Lisäksi, jos saisin minkä työn vain ikinä haluan, niin haluisin Voguen päätoimittajaksi ! Se olisi sellainen oikea haave !

   Mun unelma auto on valkoinen audi! Katotaan sitten minkälaisia malleja on markkinoilla, kun ostan sen!

   Poista
 3. This looks so lovely! xx

  https://laurralucie.blogspot.de/

  VastaaPoista
 4. Tätä blogia ei vissii päivitetä enää?

  VastaaPoista
 5. Moikka! Kyllä päivitetään ja tosi paljon postauksia tulossa. Mulla on ollut niin kauhea kiire töissä nyt kesällä, että tuntuu ettei aikaa ole mihinkään muuhun kuin työhön. Mutta tosiaan pian tulee postauksia!

  VastaaPoista

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig