perjantai 10. kesäkuuta 2016

TANNING TIPS


Moikka! Monet ovat kysyneet multa, että mitä ruskettavaa käytän ja miten levitän sen jne., joten ajattelin tehdä tämmöisen rusketuspostauksen, jossa vastaan näihin kysymyksiin. 
Oon kokeillut tosiaan monen monia ruskettavia ja niistä olen sitten löytänyt omat lempparini.
1. LOVING TAN 2 HR EXPRESS

Loving tanin kahden tunnin itseruskettava on tosiaan tällä hetkellä mun number one ruskettava. Ennen Loving tania mun ehdoton lemppari oli Puretanin rapid tan, mutta sitä ei mun harmikseni enää saa tilattua Suomeen. 
Loving tanin 2 hr expressissä, niin kuin Puretanin rapid tanissa tykkään siitä, että ne eivät oikein laitettuina jätä ikinä minkäänlaisia länttejä, koska niitä pidetään iholla vain se pari tuntia ja sitten huuhdellaan pois.  Loving tan antaa myös ihanan sävyn, joka ei taita oranssiin toisin kuin useimmat itseruskettavat. Sävyistä asiakas saa valita kolmesta vaihtoehdosta, jotka ovat medium, dark ja ultra dark. Itse käytän darkia. 
Miinuksena Loving tanille se, että sitä ei saa Suomesta ja se, että kahden tunnin seisominen ruskettava iholla on oikeasti tosi TYLSÄÄ. 
Loving tania voi tilata Suomeen sen verkkosivuilta kohdasta Internationalhttps://www.lovingtan.com
Hintaa Loving tanilla on noin 35 euroa. 
Voitte mennä katselemaan Loving tanin tuloksia esimerkiksi sen Instagram tililtä: https://www.instagram.com/lovingtanofficial/
2. PURETAN RAPID TAN

Puretanin rapid tan on tosiaan aika samanlainen kuin Loving tan 2 hr express, mutta erona se, että Puretanin ohjeissa lukee niin, että kolmessa tunnissa saa tumman sävyn, kun taas Loving tanissa siihen riittää kaksi tuntia. Puretanissa on myös vain yksi sama väri, kun taas Loving tanissa on nuo kolme vaihtoehtoa. Puretanissa rakastan sitä, että väristä tulee tosi kaunis, ei oranssiin taittava ja sitä, että se ei jätä ihoon minkäänlaisia laikkuja. 
Miinuksena Puretanissa se, että sitä ei saa tilattua Suomeen, ainakaan tällä hetkellä. Miinuksena samoin, kuin myös Loving tanissa on se, että kolmen tunnin alasti seisoskelu on tylsää ja vie paljon aikaa. 
Puretanin hinta on sen nettisivuilla noin 25 euroa. Toivottavasti sitä saisi pian taas tilattua Suomeen!
Puretanin tuloksia voitte katsella esim. sen Instagramista: 3. DOVE DERMASPA PÄIVETTÄVÄ

Doven ruskettava on itseasiassa päivettävä rasva eikä niinkään itseruskettava. Tätä käytän yleensä, kun en arjen kiireissä kerkeä käyttämään montaa tuntia ruskettavan laittoon. Ennen Doven uutta DermaSpa:ata Dovella oli tavallinen päivettävä voide. Tästä en kuitenkaan tykännyt, koska se jätti helposti laukkuja ja taittoi oranssiin. Noin vuosi sitten Dove julkaisi tämän Spa tuotekokoelman, johon sitten ihastuin. Tämä Doven uusi Dermaspa päivettävä on tosi hyvä, ei jätä laikkuja (oikein levitettynä) ja ei taita oranssiin. Tykkään tästä tuotteesta myös siksi, koska sen levittämiseen ei mene pitkään ja sen hinta on vain viitisen euroa. 
Dovea saa esimerkiksi Sokokselta.

4. LUMENE GRADUAL SELF TAN LOTION

Lumenen ruskettava on myös hyvä tuote rusketuksen saamiseksi. Lumenen päivettävä toimii oikeastaan ihan yhtä hyvin kuin Doven päivettäväkin. Lumene antaa myös melko luonnollisen sävyn. Laitoin Lumenen kuitenkin viimeiseksi listalle, sillä kaikista näistä neljästä Lumenen sävy taittaa eniten oranssiin ja se myös alkaa noin viikon jälkeen huoltamattomana rapistua pois, toisin kuin kolme edellistä. Kuitenkin hyvä rasvaaminen ja säännöllinen kuorinta ja ruskettavan lisääminen takaavat, että tulos pysyy kauniina koko ajan.
Sen hinta on noin 15 euroa. 
Lumenea saa esimerkiksi Sokokselta. 
VINKIT RUSKETTAVAN LAITTOON JA KÄYTTÖÖN

1. Ennen ruskettavan laittoa varmista, että ihosi on puhdas ja kuorittu.

2. Ennen levitystä rasvaa kuivat kohdat, kuten nilkat, polvet, kainalot, kyynärpäät ja kasvoista hiusraja, kulmakarvat ja muut kuivat kohdat mahdollisimman rasvaisella rasvalla. Itse käytän tähän vaseliinia. 

3. Levitä ruskettava pyörivin liikkein ja mielellään jollain levittäjällä, kuten mustalla BodyBlenderillä tai ruskettavan laittoon tarkoitetuilla hanskoilla. Niitä saa tilattua esim. Loving tanilta: 
Itse käytän tällä hetkellä BodyBlenderiä, mutta aion lähitulevaisuudessa tilata tuommoisen hanskan!

4. Kun levität ruskettavan, pidä huoli, että levität ruskettavan niin tasaisesti kuin mahdollista. Jos mahdollista odota, että voide on kuivunut aivan kokonaan ihon pinnalle ennen pukeutumista. Itse suosittelen ruskettavan laittoa pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. 
Jos käytät ruskettavaa, jota pidetään vain muutama tunti ja sitten pestään pois, koita olla koskematta mihinkään sen muutaman tunnin ajan. Kun olen levittänyt tällaisen ruskettavan, hiihtelen yleensä kotona alasti ja katson seisaaltaan Kardashianeita. Tällöin aika menee nopeammin! 

5. Poispestävissä ruskettavissa, etenkin Puretanin rapid tanissa voide jämähtää kiinni aika nopeasti ihon pintaan, vaikka periaatteessa rusketus alkaa syventyä vasta myöhemmin. Tästä syystä kuivat kohdat ja etenkin kädet kannattaa suojata todella hyvin. Jos et käytä levittämisessä hanskaa, suosittelen suojaamaan kädet esimerkiksi kumihanskoilla. Itse levitän ruskettavan tosiaan kumihanskat kädessä käyttäen BodyBlenderiä. 

6. Ruskettava on yleensä syvimmillään seuraavana päivänä. Jos haluaa ruskettavan kestävän mahdollisimman hyvin, kannattaa välttää hikoilua ja kaikenlaista hankausta. Eli tosiaan ei kannata pesulla käyttää mitään saunaharjaa ihon hankaamiseen! Ihoa kannattaa myös rasvata säännöllisesti, ettei rusketus ala rapista pois. Tuloksen saa pidettyä hyvänä, jos kuorii ihoa säännöllisesti, laittaa ruskettavaa lisää tietyn väliajoin ( riippuu ruskettavasta ja halutusta tummuudesta, itse lisään päivettäviä pari kertaa viikossa ja ruskettavia viikon välein ) ja rasvaa ihoa usein. 


Toivottavasti tästä postauksesta oli hyötyä!

SHARE:

2 kommenttia

 1. Moikka!
  Ihana postaus Loving Tan:ista! Oon ite just tässä mietiskelly kyseisen tuotteen tilaamista, mutta tullimaksut mietityttää. Huomasin, että postauksesta on reilu vuosi, mutta muistaisitko yhtään minkä hintaseks noi tullimaksut loppujen lopuks tuli ja miten nopeasti tilaus tuli sit Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oi kiva kuulla, että tykkäsit! Tilaa ihmeessä, tykkään itse kovasti tuotteesta, kun haluaa kunnon rusketuksen! En kyllä muista kovin hyvin, mutta mielestäni eivät nyt kovin pahat olleet.. Tilasin tuolta silloin vain tuon tuotteen ja hintahan oli 35 e, ja muistaakseni loppusumma olisi ollut yli 40 euroa mutta ei kuitenkaan viittäkymmentä.. :D Mulla maksoi 10 dollaria se lähetys eikä tullut muistaakseni sen lisäksi muita maksuja! Siellähän on kans ilmainen lähetys jos ostaa yli 50 dollarilla! Siellähän lukee että 5-21 arkipävää menee lähetyksessä, en muista tätäkään ihan tarkkaan mutta ei mun mielestä mulla mennyt kuin 2 viikkoa eli noin 10 arkipäivää! Toivottavasti nää nyt yhtään selvensi! :D Jos teet tilauksen, tilaa ehdottomasti myös laadukas levityshanska sieltä!!! Itse tein silloin sen virheen etten sitä tilannut ja se olisi kyllä ollut tarpeen tuotteen levityksessä!!
   Ihanaa viikon alkua sulle! <3

   Poista

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig