torstai 6. lokakuuta 2016

STOCKHOLM CALLING

God Morgon!
Huomenna olis suuntana mun yksi lempparikaupungeista maailmassa; Tukholma!
Olen tosiaan ihan järetön ruotsihullu, rakastan puhua ruotsia ja rakastan ruotsalaista kulttuuria ja arkkitehtuuria ja muotia ja oikeastaan ihan kaikkea! Ja ruotsalaisista kaupungeista olen ihastunut totaalisesti Tukholmaan!
Tukholmassa rakastan etenkin arkkitehtuuria ja sellaista ihanaa fiilistä - en edes tiedä, mistä se tulee, mutta jostain se vain tulee! 
 En mä tiiä, jotain siinä paikassa vaan on.
Me aiottiin itseasiassa muuttaa Tukholmaan muutaman mun ystävän kanssa just ton fiiliksen takia! Vielä ei oo sinne asti päästy, mutta eiköhän sekin päivä toivottavasti viel koita, kunhan saan ympäripuhuttuu mun poikaystävän muuttamaan, toivotaan !
Mut joka tapauksessa, mun poikaystäväni siis lupasi ostaa mulle synttärilahjaksi matkan Tukholmaan ja nyt me sitten viimein löydettiin sopiva aika tälle reissulle työ- ja opiskelukiireiltä.
Siitä onkin muutama vuosi jo vierähtänyt, kun oon Tukholmassa piipahtanut, joten oon kyllä tosi innoissani tästä lahjasta! 
Tarkoitus on ihan vain shoppailla, käydä syömässä ja ihan vain rentoutua kahdestaan. Ei mitään sen erikoisempaa. Yleensä oon kova suunnittelemaan etukäteen kaiken mahdollisen, mutta nyt ei olla suunniteltu oikeastaan mitään - mikä on mun mielestä aika kivaa vaihtelua ( mulle ).
Suunnittelugeeni on kummiskin vähän mun toimintaa ohjannut, ja oonkin kirjottanut muistilistan, missä ehdottomasti haluan käydä:

Roosa's top 5
1. Dm Retro ( mun lempi lempi lempi vaatekauppa )
2. Strandvägen 1 ( maailman paras aamupalapaikka )
3. Sephora ( meikkien taivas )
4. Savannahs ( kenkien taivas )
5. Grev Turegatan ( rutkasti ihania ruokapaikkoja ja kahviloita )

Tässä keräämiäni inspokuvia pinterestistä matskuksi - onneks huomenna pääsen nauttimaan itekin noista maisemista!
Vi ses! SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig