sunnuntai 1. tammikuuta 2017

THE INCREDIBLE FACE MASK


Hei ja ihanaa uutta vuotta! 

Nyt vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi kasvonaamiovinkki !
Ihana MayBeauty otti minuun yhteyttä lokakuun lopulla, kysellen haluaisinko testata heidän uskomatonta kasvonaamiotaan - ja nyt VIIMEINKIN kerkesin sitä kokeilemaan!
Yhteistyöpyyntö sattui todella hyvään ajankohtaan, sillä olen nähnyt lähiaikoina todella paljon mainoksia kaiken maailman mustapäänpoistajista ja miettinyt useaan otteeseen, että pitäisi kyllä tommoinen tilata - mutta ikinä en ole saanut aikaiseksi. 
Nyt tosiaan kerkesin viimein testaaman tätä naamiota, ja olen kyllä tosi tyytyväinen.
Naamiota laittaessani pohdin, että lähteeköhän tähän oikeasti mitään mukaan, kun tämän vetää irti ihosta ja ilokseni voin kertoa, että todellakin lähti! 
Naamion jälkeen iho tuntui puhtaalta ja sileältä ja sellaiselta, että olisin juuri kuorinut sen läpikotaisin.
Suosittelen! 

Naamio on tosi helppokäyttöinen, 
tässä vielä pikaiset ohjeet!

1. Avaa paketti
2. Ota sivellin esiin ja levitä musta geeli kasvoille
3. Anna kuivua 30-45 min.
4. Vedä varovasti naamio pois kasvoilta
5. Tutkiskele, mitä naamioon jäi ja ihastele lopputulosta ;)

P.s. Jos on mahdollista, niin suosittelisin ennen naamion laittoa avaamaan ihohuokosia saunassa, höyryttämällä tms ! Silloin naamio tarttuu paremmin ihon epäpuhtauksiin, kun ihohuokoset ovat auki ja epäpuhtaudet ihon pinnassa paremmin! 

Ja nyt sitten kuulolle!
Kaikki lukijani saavat 30% alennuksen tästä MayBeautyn huippukasvonaamiosta koodilla roosamask !
( Alennuskoodi aktivoituu automaattisesti painamalla linkkiä )

Hej då ja kokeilkaa ihmeessä naamiota, jos ette ole vielä kokeilleet ! 

xxSHARE:

4 kommenttia

 1. Hei, mua kiinnostaisi postaus, jossa kertoisit muotimarkkinointi opinnoistasi, voisitko kuvitella toteuttavasi sellaista? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo tietysti! :) Olenkin miettinyt postausta aiheesta, mutta en ole vielä osannut rajata, mitä kaikkea siitä kertoisin ! Eli jos on toiveita, mitä siitä haluaisit tietää, ni kerro ihmeessä! :) x

   Poista
 2. Miks päivität blogia tosi harvoin? Ei varmaan järkee pitää jos ei pysty säännöllisesti päivittää, lukijat häviää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos paljon kommentistasi!! Olen itsekin harmitellut, miten on jäänyt näin vähälle tämä postailu! Kun perustin blogin, niin aikaa oli rutkasti ja sitten yhtäkkiä sainkin vakkarityön ja opiskelupaikan ja monta milljoonaa muuta asiaa tuli elämään, joten on koko ajan tuntunut, että ääää ei aika riita. Vaikka tämä miten ihanaa hommaa onkin, niin pitää kuitenkin loppupelissä miettiä omaa jaksamista ja nyt kun ( ainakin vielä ) bloggaaminen on vain harrastus niin työ, opiskelu yms menee sen edelle, valitettavasti :(
   Ongelmana on kans ollu se, että mun työaika on tosi huono miettien kuvaamista - kun meen töihin ni on pimee ja kun pääsen ni on pimee, joten on ollut tosi vaikea lähtee kuvailemaan:( ( ja olen kans niin perfektionisti, että en haluu mitään hämäriä kuvia tänne laittaa )
   Mutta ihanaa, että kevät saapuu ja nyt on jo paljon valoisampaa! Pääsin viimein kuvailemaan toissapäivänä ja nyt onkin otettu kuvat jo muutamaa postausta varten! jes!!!
   Tulipas kauhean pitkä story :-D haha, mutta kiitos vielä kommentistasi! :-)

   Poista

© Roosa M.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig